Cum Să Spui Dacă Un Umăr De Porc Este Rău

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Poți să spui calitatea și starea unui umăr de porc folosind trei din cele cinci simțuri. Calitatea cărnii și condițiile de depozitare sunt deosebit de importante pentru gustul și siguranța preparatelor din carne de porc. Efectele timpului și neglijarea procedurilor de manipulare adecvate fac adesea un umăr de porc o dată bun, necomestibil. Serviți numai cea mai bună calitate pentru familia și oaspeții dvs., folosind bucăți de porc de umăr care sunt de înaltă calitate și proaspete.

Umărul de porc rău nu se îmbunătățește atunci când este gătit și ar putea fi dăunător

Pasul 1

Căutați o "vindeți după dată" sau "utilizați după dată" pe eticheta măcelarului de pe ambalajul proaspăt al umărului de porc. Carnea de porc este, în general, sigură pentru consum trei până la cinci zile după "vindeți după dată" și trebuie să fie utilizată sau înghețată pe "utilizarea după dată". Defecțiunile și deteriorările ambalajului pot face ca aceste date de expirare proiectate să fie incorecte.

Pasul 2

Uită-te la culoarea suprafețelor umărului de porc. Carnea de porc de calitate superioară de porc are un aspect roz de culoare roz sau roșu închis. Culorile dulce maro și gri sunt indicii de carne de porc în putrefacție. Tăiați porțiunile decolorate ale umărului de porc pentru a vedea dacă carnea de mai jos este de asemenea putrezită.

Pasul 3

Miroaseți suprafața umărului de porc cât mai aproape posibil. Carnea proaspătă de porc are un miros similar cu gunoiul putred într-un depozit de gunoi. Umerii de porc de calitate au o aromă foarte mică, alta decât mirosul ușor de sânge datorită abundenței cărnii mai întunecate.

Pasul 4

Apăsați pe umărul de porc cu vârful degetelor ambelor mâini. Umărul de porc de calitate este ferm și se întoarce înapoi când se aplică presiunea. Umărul de porc proaspăt este ușor de presat și de multe ori rămâne compactat.

Pin