Cum Se Dizolvă O Leziune În Ficat

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

O leziune a ficatului este un semn de leziuni hepatice grave și poate însemna că persoana în cauză suferă de boli hepatice, o afecțiune degenerativă care poate rezulta în insuficiență hepatică și deces. Din fericire, ficatul este un organ care se poate repara și se poate regenera și, mergând pe o dietă strictă, evitând substanțele toxice și folosindu-vă remedii pe bază de plante, aveți o șansă bună de a vindeca leziunile hepatice și de a inversa orice leziune. / iStock / GettyImages Cum să se dizolve o leziune în ficat

[things_needed_1]

Renunțați la băut. Dacă beți alcool, vă expuneți ficatul la o substanță care îl încetinește și vă poate deteriora.

Luați pastile de bupleur. Mergeți la un magazin de produse de sănătate sau la un magazin de plante medicinale chinezești și cumpărați un pachet de suplimente de înaltă calitate, cu potențial ridicat de bupleur.

Luați suplimente de ciuperci de curcan. Cumpărați suplimente de înaltă calitate, fabricate de o companie de renume, la un magazin de produse de sănătate.

Decupați alimente grase. Nu mâncați alimente bogate în grăsimi animale care pot încetini funcția hepatică și pot fi toxice în sine. Înlocuiți uleiuri vegetale de înaltă calitate, cum ar fi uleiurile de măsline, de nucă de cocos și de seminte de in, care sunt mai ușor pentru procesarea corpului dumneavoastră și au profiluri antioxidante foarte bune pentru ficat. În timp ce vă urmați protocolul pentru a vă dizolva leziunile hepatice, mâncați numai produse vegetale organice. Includeți o mulțime de legume cu frunze verzi, cum ar fi spanacul, care conțin clorofilă și sunt bune pentru funcția hepatică.

Ia o mulțime de odihnă. În timp ce vă aflați pe acest protocol, este important să obțineți un somn plin de noapte, deoarece ficatul se regeneră în timpul somnului.

Sfaturi

Bupleurum ajută la vindecarea leziunilor hepatice, conform revistei "Alimente și Toxicologia chimică. "

Ciupercile din coadă din Turcia stimulează regenerarea celulelor hepatice, conform unui studiu publicat în 2000 în" Jurnalul Internațional pentru Ciuperci Medicinale ".

    • Referințe
    • Studiul Bupleurului Studiul Turei (Trametes versicolor) > Resurse

Clinica Mayo Boala hepatică

Pin