Cum Se Aplică Machiajul În 10 Pași Simpli

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Spuneți la revedere acelui ochi sexy, fumător, ieșiți de la dermatograful albastru și uitați genele false. Machiajul dvs. nu trebuie să fie îndrăzneț pentru a fi frumos. O privire naturală este suficient de simplă pentru timpul zilei și suficient de ireproșabilă pentru o seară. Când creați un machiaj versatil și de zi cu zi, alegeți nuanțele clasice care vă plac tonul pielii.

credit: Christopher Robbins / DigitalVision / GettyImages Tânăra femeie care aplică machiajul în oglindă, folosind peria, aproape

Pasul 1 Prep Pielea

Aplicați o cremă sau o cremă BB cu un cremă încorporată și SPF-go pentru un SPF sau mai mare . Aceste produse multifuncționale pregătesc, hidratează și protejează pielea într-o singură etapă.

Pasul 2 Ascundeți

Ascundeți cercurile sub ochi, pete și hiperpigmentare cu un agent de îngroșare care se potrivește cu tonul pielii. Utilizați o perie ascuțită de concealer pentru a fixa produsul, apoi amestecați cu degetul curat.

Pasul 3 Construiți o bază

Aplicați fundația în zona dvs. T și în zonele cu probleme. Pentru o acoperire pură, utilizați degetele pentru a amesteca fundația în piele; pentru mai multă acoperire, utilizați o perie de fundație.

Pasul 4 Setați fundația

Pulbere ușoară pulbere translucidă deasupra fundației pentru ao seta și a lăsa un finisaj mat. Rosie Glow

Utilizați o perie mare de păr cu peri moi pentru a aplica blush pe obraji. Începeți-vă la mere și apoi mătuiți în sus spre templele voastre.

Pasul 6 Completați-vă rochii

Folosiți un creion pentru sprâncene sau o cremă pentru a umple zonele rare și a crea un arc bine definit. Concentrați-vă produsul pe jumătatea superioară a liniei de frunte pentru o ascensiune rapidă a sprâncenelor.

Pasul 7 Accentuați-vă ochii

Glisați o umbră neutră a ochilor peste pleoape și până la osul frunții. Pentru mai multă definiție, amestecați o nuanță de pământ întunecată, cum ar fi taupe sau gri de cărbune, în creionul dvs. de pleoape.

Pasul 8 Definiți-vă ochii

Aplicați ochelarii negri pe linia genelor superioare. Începeți desenarea din colțul interior al ochiului în colțul exterior. Păstrați această linie subțire, astfel încât să funcționeze bine din zi până seara.

Pasul 9 Pump Up Your Lashes

Aplicați două straturi de rimel negru sau maro. Țineți bagheta de rimel, pornind de la rădăcina genelor și deplasați-o într-o mișcare zig-zagă pentru a vă asigura că fiecare țesătură este acoperită.

Pasul 10 Culoarea buzelor

Linia buzelor cu o linie de buze care se coordonează cu ruj. Apoi, utilizați o perie pentru a mări culoarea pe buze într-o mișcare descendentă. Alegeți o culoare medie pe timp de zi - gândiți-vă să crească trandafiri sau corali - și adăugați un strat de strălucire strălucitoare pentru a vă juca buzele pentru o seară.

Pin