Cum Să Faci Cafea Cu Acid Scăzut

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Ambele boabe de cafea și metoda de preparare a berii fac o diferență în aciditatea ceaiului de dimineață de joe. Pentru a reduce acidul din cafea și pentru a reduce probabilitatea de stomac supărător, începeți cu boabele cu acid natural scăzut, învățați cum prăjirea afectează aciditatea și folosiți cafea cu acid scăzut de acid

Începând cu fasolea

Selectați cafeaua care este prelucrată pentru a elimina aciditatea sau care este în mod natural scăzută în acid din cauza regiunii în care este cultivată. Cafeaua cu acid scăzut, comercializată sub formă de cafea ușoară sau "ușoară", a fost prelucrată cu abur sau solvenți pentru a reduce acidul. Cafea din Brazilia, Sumatra și Hawaii tind să fie în mod natural mai scăzută decât cele mai multe cafele, iar multe cafele din Caraibe și India sunt, de asemenea, scăzute în acid. Descrierea de la furnizorii și cataloagele de cafea identifică de obicei cafele pe regiuni și descriu aciditatea.

Efectul Roast întunecat

Cafeaua închisă închisă, care include friptura franceză și italiana, este mai puțin acidă decât cafeaua roșie medie și ușoară. Dacă cumpărați cafea în vrac, căutați fasole întunecată. Cu cât este mai multă cafea prăjită, cu atât devine mai întunecată în timp ce aceasta suferă modificări chimice, rezultând o aciditate mai scăzută. Carnea de cafea închisă stimulează mai puțin secreția de acid gastric decât o friptură mai ușoară. Carnea roșie închisă are mai puțin cafeină decât fripturi ușoare, un alt factor care poate face aceste bureți mai puțin acide acolo unde contează. Faceți cafea roșie închisă prin orice metodă preferați. Dacă nu sunteți familiarizați cu gustul de cafea prăjită întunecată, încercați să utilizați o cantitate mai mică pe cană pentru a începe.

Metoda de preparare la rece

Încălzirea la rece provoacă acidul mai scăzut folosind orice fel de fasole și friptură. Această metodă de perfuzare nu necesită căldură, deși nu durează mai mult timp pentru a fi preparată. Depășiți neplăcerile cauzate de timpul de preparare a berii, prin înființarea cafelei pentru a se infuza peste noapte. Întreprinderile de vânzare cu amănuntul de cafea vând sisteme de preparare a apei la rece, sau pentru a încerca această metodă acasă cu puțin sau deloc, utilizați un borcan sau un pitcher cu un capac. Se amestecă 1 lingură de cafea măcinată în 9 cupe de apă rece în recipient; acoperiți-l și lăsați cafeaua să absoarbă timp de 10 până la 12 ore. Filtrați cafeaua cu un ecran sau un filtru de cafea din hârtie; concentratul de cafea rezultat durează până la două săptămâni fără a pierde aroma. Adăugați apă fierbinte la gustul pentru java fierbinte sau apă răcită pentru o cafea cu gheață.

Cafea scandinavă și fiartă

O tradiție de lungă durată pentru prepararea cafelei suedeze și norvegiene necesită prepararea acesteia cu ouă care conțin calciu care neutralizează acidul . Îndepărtați coaja de ouă și adăugați-o la locul de cafea înainte de fierbere, pentru a reduce aciditatea și amărăciunea. În unele rețete pentru cafea în stil scandinav, numită uneori "cafea la subsolul bisericii", ouăle întregi sunt amestecate în baze pentru a clarifica berea fără a adăuga aromă. Cafeaua de cowboy, numită și cafea fiartă, folosește și coji de ouă. Utilizați 1 coajă de ouă pentru fiecare 2 cesti de apă și 1 lingură de cafea măcinată la gust. Se fierbe terenurile și coaja de ou împreună într-o oală din oțel inoxidabil sau de smalt și se presară berea. Acest stil de cafea este convenabil pentru gătit în foc de tabără, deoarece îl puteți face într-o cratiță.

Pin