Cum Să Treci De La Vopsite La Culoarea Naturală A Părului Gri

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Părul gri poate fi frumos. Nu trebuie să vă eticheteze ca pe un frump sau în spatele timpului. Pe măsură ce părul devine gri, va trece prin schimbări și va trebui să vă păstrați culoarea naturală în minte, împreună cu noile nevoi ale părului dvs.

Părul gri poate fi atrăgător și puteți merge platină "treptat

Pasul 1

Părul gri are tendința de a fi mai gros și poate deveni galben cu prea multă căldură. Dacă sunteți pregătiți pentru o schimbare bruscă, pur și simplu creșteți părul vopsit cu învelișuri obișnuite. Pentru a fi mai subtil, utilizați culori mai ușoare pentru a face o tranziție treptată. Nu încercați să vă duplicați culoarea naturală - schimbările de piele pe măsură ce îmbătrâniți, iar culoarea rezultată va părea prea întunecată.

Pasul 2

Imaginați-vă colorarea naturală. Părul dvs. va arăta mai natural dacă alegeți culori compatibile cu culoarea pielii. Dacă aveți păr întunecat, gri va fi mai vizibil, dar poate arăta destul de uimitoare. Unele dintre blondele mai ușoare ar putea să crească pur și simplu părul vopsit, deoarece contrastul va fi mult mai subtil.

Pasul 3

Adresați-vă unui stilist care vă va ajuta să vă planificați trecerea la părul gri. Parul închis ar putea face bine cu o culoare semi-permanentă într-o nuanță mai ușoară decât culoarea naturală a parului, apoi va deveni mai ușoară, pe măsură ce va crește mai multă gri, folosind glazuri și glazuri de culoare pentru luminile de înaltă și joasă lumină. Dacă sunteți interesat de schimbări distractive, puteți merge pentru o serie de culori succesive mai ușoare, experimentând cu nuanțe până când ajungeți la o blondă luminoasă și rece, atunci puteți să vă dezvoltați acest lucru.

Pasul 4

Atenție pentru culorile care nu acoperă gri, dacă gestionați singur tranziția. Există culori special formulate pentru acoperirea gri. Alternativ, puteți utiliza culori care nu acoperă gri pentru a lăsa să strălucească. Puteți utiliza culorile acasă în nuanțe mai ușoare decât culoarea naturală, foliile pentru a adăuga dungi de culori și luciu de culoare pentru a adăuga dimensiunea culorii părului, în timp ce camuflajează ușor griul.

Pin