Cum Să Scoți Ochi De La Capăt

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

În timp ce ochii alunecoși pot arăta la prima vedere o culoare maro cald, aceste irisuri sunt bogate în variație și mai puțin de 10% . Unele se deplasează către un verde de pisică verde în apropierea centrului , în timp ce altele au chihlimbar cald . Aceste variante subtile de culoare deschid o lume a nuantelor si combinatiilor bogate in fard de obraz.

credit: golubovy / iStock / GettyImages Cum sa scoateti ochii caprui

Flecks de aur sunt obisnuite in ochii caprui , ceea ce inseamna ca de multe ori arata chihlimbarul de aur. Aduceți acea culoare frumoasă cu o spălare de umbre de șampanie, cu o subtilă galbenă până la creastă. Îndepărtați o perie unghiulară în aceeași culoare și curățați de-a lungul liniei genelor inferioare cât mai aproape de genele posibil pentru un efect de strălucire.

Îndreptați linia dvs. de vârf cu un creion de ochi maro profundpentru a accentua culorile de aur din ochi și a le menține mai ușor pentru timpul zilei. Aplicați cu curse mici de bord cât mai aproape de linia genelor. Finisați-vă cu o rimelă neagră pe genele de sus. Păstrați aspectul proaspăt în ochi, cu un balsam de buze de lumină și un trandafir moale pe merele obrajilor. Tonurile calde din acest machiaj arata pereche frumos cu aproape fiecare culoare a parului, mai ales rosu blond si maro.

Sfaturi

Scoate-ti alunele chiar mai mult, purtand culori de imbracaminte complementare. Alegeți o rochie verde Kelly, bluză sau blazer pentru a scoate în evidență subtilitățile dvs. naturale verzi și aurii. Alternativ, gri-ul de culoare gri și lavanda prezintă și nuanțele gri și maronii în irisurile voastre. Culorile roz și bogat de culoare mov provoacă elementele verde de ochi aluneși

și creează o combinație jucăușă și ușoară pentru seara devreme. Evidențiați colțul interior al ochiului dvs. cu o culoare aurie sau osoasă pentru a deschide ochiul Deplasați-vă cu bold și scoateți din culoarea dinamică a ochii tăi cu un lichid neagră cu jet de culoare neagră sau cu gel

. Aplicați căptușeala cât se poate de aproape de linia genelor. Urmați cu două straturi de rimel neagră la genele de sus și de jos pentru un contrast uimitor cu irisurile dvs. dinamice, verde-chihlimbar. Țineți buzele moi cu un balsam de buze roz. Acest aspect cald oglindeste subtil si se imperecheaza bine cu roze maronii si rosii. Purpuriu este culoarea regalitatii si este si culoarea finala a ochilor alba-fum. Mătură o movilă de pătrunjel bogată până la creionul tău. Lucrați puțin din umbră în curba zăbrelelor pentru o adâncime mai mare. Alegeți o formulă mată pentru a crea cel mai uimitor contrast cu ochii. Împingeți o perie unghiulară în aceeași culoare purpurie și mătuiți de-a lungul liniei genelor de la bază cât mai aproape posibil de genunchii. De asemenea, puteți schimba purpuriu cu un verde de mușchi pentru un salut total fumător la subtilitățile verzi din ochii dvs.

Linia dvs. de apă cu un creion de creion și urmăriți-o cu un lichid neagră sau o cremă de gel de-a lungul liniei de vârf. Apăsați-o cu ochiul în colțul exterior al ochiului pentru a adăuga dramă de linie. Completați aspectul cu rimelul neagră pe genele de sus și de jos. Mențineți aspectul echilibrat cu un ruj neutru nobil cu tonuri de aur, cu câteva urme de aur și o fard de cremă roșie pentru o putere extra strălucitoare. Culorile bogate ale acestui echilibru al ochilor fumatori cu fiecare culoare a parului, de la platina blond la jet negru.

Pin