Remodelarea Pe Scara Acvatica De Acasa Peste Noapte

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Lupta impotriva acneei este oricum, dar nu este corecta. În primul rând, există lupta împotriva roșcării și a petelor. Apoi, după ce petele se vindecă, cicatricile de acnee rămân pe pielea ta. Dermatologul dvs. poate efectua mai multe tehnici diferite de îndepărtare a acneei, cum ar fi microdermabraziunea și terapia cu laser. Cu toate acestea, aceste proceduri pot fi dureroase, ca să nu mai spun costisitoare. Din fericire, tratamentele naturale cu cicatrici acnee au fost transmise de generatii si sunt facute cu lucruri pe care le-ati putea avea deja in casa dumneavoastra.

Beneficiile tratamentelor de casa

Tratamentele naturale, acne de cicatrice acasa au multe beneficii fata de procedurile mai drastice. Pentru unul, tratamentele naturale sunt mai bune pentru sănătatea dumneavoastră generală. Pielea nu este decojită sau îndepărtată cu substanțe chimice dure sau perii dure de sârmă. În schimb, ingredientele blânde lucrează cu pielea pentru a-și îmbunătăți aspectul în timp. De asemenea, tratamentele naturale cu cicatrici acnee sunt mai ușoare pe portofel: multe proceduri cosmetice, cum ar fi microdermabraziunea, nu sunt acoperite de asigurare și trebuie plătite integral din buzunar.

Tratamente pe bază de citrice

Acidul citric în fructe și legumele precum roșiile și lămâiele pot funcționa cu pielea pentru a ușura apariția cicatricilor de acnee și pentru a îndepărta pielea moartă din jurul cicatricilor. O metodă este să stoarceți sucul unei lamiri și să-l lămâieți pe față cu o minge de bumbac. Lăsați-l peste noapte și spălați în dimineața următoare. A face acest lucru în mod constant va reduce roșeață și lumina cicatrice. Roșiile sunt bogate în vitamina A, care este cunoscută și pentru blocarea producției de sebum, prevenind apariția petelor viitoare de acnee. Crearea unei măști din pulpa unei tomate și purtarea ei peste noapte poate reduce și roșeața cicatricilor de acnee. Adăugați niște castraveți purtați și aveți o mască care poate strânge porii împreună cu reducerea cicatricilor acneei.

Tratamente pe bază de ulei

Amestecarea lemnului de santal din ulei esențial cu apă de trandafir creează un lichid care reduce pigmentarea cicatricilor acneice. Cele mai bune rezultate vin când amestecul este utilizat în mod regulat și este lăsat peste noapte. Uleiul de măsline este un alt tratament pe bază de ulei, care poate înmuia pielea cu hidratanții și poate reduce cicatrizarea acneei. Pentru cele mai bune rezultate, masați uleiul de măsline pe față și lăsați-l pe o perioadă lungă de timp. Uleiul de lavandă funcționează într-un mod similar și ca un bonus suplimentar, uleiul de lavandă are proprietăți calmante care te pot ajuta să te relaxezi în timp ce funcționează.

Alte idei de tratament

Tratarea feței cu un amestec de nucșoară și lapte sa dovedit a fi eficientă la reducerea cicatricilor acnee. Foloseste-te mereu pe fata si enzimele lucreaza pentru a indeparta pielea moarta si pentru a descoperi pielea noua, fara cicatrici, dedesubt. Aloe vera gel și miere de lucru, de asemenea.

Îngrijire a pielii Regimens și Acnee-Scar Removal

Dermatologii recomandă păstrarea unei coerente de îngrijire a pielii de rutină pentru a menține acnee la bay. Cu toate acestea, regimurile de îngrijire a pielii mențin, de asemenea, pielea curată și hidratată, ambele componente necesare reducerii cicatricilor. O rutină eficientă de înfrumusețare a pielii include o substanță de curățare, toner și cremă hidratantă, împreună cu creme topice simple care conțin tretinoin (Retin-A) sau alfa hidroxi acizi. Aceste creme topice sunt disponibile de la un dermatolog și lucrează pentru a promova reînnoirea constantă a pielii. Combinați-vă rutina obișnuită de îngrijire a pielii cu tratamente de cicatrice naturale, și vă puteți aștepta să minimalizați aspectul cicatricelor și să arătați pielea curată, clară și radiantă.

Pin