Cum Să Scapi De Depunerile De Calciu Sub Ochi

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Îndepărtarea depozitelor de calciu nu este întotdeauna recomandată, în funcție de dimensiunea depozitelor de calciu și de persoana respectivă. Depunerile de calciu în porii feței sub ochi pot fi deosebit de dificil și dureros de îndepărtat. Înainte de a încerca să eliminați depozitele de calciu, adresați-vă unui medic sau medicului specialist pentru sfaturi în cazul dvs.

credit: didecs / iStock / GettyImages Cum să scapi de depozitele de calciu sub ochi

[things_needed_1]

Se fierbe aproximativ 2 litri de apă

După ce apa sa răcit suficient pentru a atinge, dar este încă foarte caldă, înmuiați cârpa în apă și o umezi complet. Apoi, scoateți cârpa rapid, așa că este încă foarte caldă, dar acum numai umedă, și nu picură apă.

Aplicați o lavetă fierbinte la depozitele de calciu. În cazul în care pânza de picături, inelul de până când nu. Păstrați țesătura pe depozitele de calciu până când își pierde toată căldura.

Folosind degetele mari, strângeți ușor pielea din jurul depozitului de calciu pe care doriți să-l evacuezi. Ar trebui să iasă din pori relativ ușor, așa cum ați deschis porii cu aburul din cârpă

Dacă depunerile sau depozitele de calciu nu ies după câteva stoarce blânde, umeziți un prosop de hârtie, lăsați-l scoateți-l și puneți-l în cuptorul cu microunde timp de 20 până la 30 de secunde, până la aburire.

Odată ce prosopul de hârtie se răcește suficient pentru a vă descurca, aplicați prosopul de hârtie pe față până când acesta își pierde căldura. depunerile de calciu cu ajutorul degetelor dvs.

O altă opțiune este folosirea unui vaporizator pentru a deschide porii, în loc de o cârpă sau un prosop de hârtie

Referințe

Îngrijirea părului și a pielii: Depozitele de calciu ale feței

Pin