Cum Să Faci Extract De Alge Marine

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Cele mai frecvent observate pe listele de ingrediente ca alge sau carageenan, algele ajută la legarea unei varietăți de ingrediente împreună, adăugând o creștere a nutrienților. Indiferent dacă adăugați extract de alge marine la o rețetă de înghețată de casă sau pentru utilizări cosmetice sau chiar în aer liber, făcând propriul dvs. extract oferă o alternativă ieftină la cumpărarea acestuia. Luați câteva obiecte de bucătărie obișnuite și câteva alge marine și gătiți o oală de extract.

Extractul de alge oferă multe beneficii sănătoase oamenilor și grădinilor deopotrivă

Pasul 1

Umpleți vasul cu apă și aduceți-l a fierbe. Opriți căldura și lăsați apa să se așeze.

Pasul 2

Tăiați algele în bucăți de dimensiuni cub de gheață. Așezați una până la două bucăți în fiecare geantă sigilată cu fermoar. Porfirul, folosit în sushi, sau salata verde de mare, ulva, sunt două dintre cele mai comune tipuri disponibile. Clasificările algelelor se încadrează în tipuri de culoare roșie, brună sau verde pe baza culorii. Toate aceste grupe au alge marine utilizate în producția comercială de alimente

Pasul 3

Se adaugă 2 linguri de apă fierbinte pe fiecare bucată de alge din fiecare sac. De exemplu, o pungă cu 2 bucăți de alge ar necesita 4 linguri de apă fierbinte. Dacă este posibil, lăsați un ajutor să țină sacul deschis pentru a ușura lingurarea apei. Stingeți aerul în exces și sigilați sacul bine.

Pasul 4

Așezați pungile în vasul de apă fierbinte. Îndepărtați excesul de apă, dacă este necesar, pentru a vă asigura că pungile sunt acoperite Ancorați-le sub apă cu un pahar de băut, o cană sau alt obiect. Setați un cronometru timp de 20 de minute.

Pasul 5

Scoateți un sac din vas și verificați dacă algele s-au dizolvat. În cazul în care apa a schimbat culoarea și au rămas particulele de orez sau dimensiuni mai mici, scoateți pungile.

Pasul 6

Linia de sită de sârmă cu un strat dublu de tifon. Plasați filtrul peste container pentru a depozita extractul. Goliți cu grijă o pungă în filtru. Stingeți cât mai mult din algele dizolvate posibil. Continuați cu restul de saci fără a umple filtrul.

Pasul 7

Lăsați sita să stea pentru primele 20 de minute. Apoi apăsați ușor cu spatele unei linguri. Nu forțați solidele prin tifon. Apăsați numai pentru a stoarce orice lichid rămas.

Pasul 8

Sigilați recipientul și răciți-l până la utilizare

Pin