Aloe Vera, Care Creste In Zone Fierbinti Si Uscate, Este O Planta Medicinala Cu Frunze Groase Care Secreta Un Suc De Mucus. Această Secreție Din Frunze Este Folosită În Mai Multe Scopuri, Cum Ar Fi Arsuri Ușoare Și Vindecătoare, Tăieturi Și Erupții Cutanate, Precum Și Hidratarea Pielii. Este, De Asemenea, Eficient Pentru Reducerea Dimensiunii Porilor De Pe Față Atunci Când Amestecați Cu Alte Ingrediente, Cum Ar Fi Un Produs De Curățare Facială, Sau Aplicați Numai Sucul Direct Pe Pielea Dvs.

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Reduceți dimensiunea porilor Aplicând numai gelul de Aloe vera

cum se reduce dimensiunea porilor cu aloe vera

Achiziționați o plantă aloe vera. Multe magazine de sănătate și de vânzare cu amănuntul le vând. Sucul de aloe vera îmbuteliat este de asemenea disponibil, dar uneori este amestecat cu alte ingrediente și nu are o concentrație ridicată de aloe vera. Cumpărarea plantei reale asigură obținerea de aloe pur neamestec de utilizat.

cum se reduce dimensiunea porilor cu aloe vera

Spălați-vă bine fața. Doriți să îndepărtați murdăria și resturile de pori înainte de a aplica aloe vera. Utilizați curățarea obișnuită a feței sau un detergent formulat pentru reducerea porilor. Apoi folosiți un prosop pentru a vă spăla ușor fața după ce ați spălat.

cum se reduce dimensiunea porilor cu aloe vera

Extrageți gelul de la plantă. Spălați frunzele plantei în apă caldă pentru a îndepărta eventualele reziduuri de suprafață. Uscați frunzele cu o cârpă și folosind un cuțit ascuțit, porniți din partea de sus a unei frunze și tăiați mijlocul până când se despică.

Cum se reduce dimensiunea porilor cu aloe vera

Aplicați gelul pe față. Strângeți o cantitate mică de gel din frunza de aloe pe vârful degetelor. Îndepărtați ușor gelul pe piele. Aplicați gel până când toată fața este ușor acoperită. Lăsați-o câteva minute, astfel încât porii să-l absoarbă. Clătiți cu apă caldă, spălați-vă fața cu un prosop și aplicați apoi un hidratant.

Reduceți dimensiunea porilor Folosind Overnight Mască de Aloe Vera

cum se reduce dimensiunea porilor cu aloe vera

Scoateți coaja dintr-un castravete taie-l. Combinați castraveții, 50 de grame de gel de aloe vera și 50 de mililitri (puțin mai mult de 1,5 uncii) de apă într-un blender. Se amestecă până când ingredientele sunt netede și cremoase.

cum se reduce dimensiunea porilor cu aloe vera

Aplicați amestecul. Spălați-vă fața cu curățarea obișnuită și uscați. Îndepărtați amestecul de cremă de aloe vera pe fața dumneavoastră. Nu spălați-l. Țineți crema pe față peste noapte. Dormiți-vă pe o pernă pe care nu vă deranjează nimic, doar în cazul în care amestecul provoacă pete.

cum să diminuați dimensiunea porilor cu aloe vera

Clătiți crema de pe fața dumneavoastră dimineața. Spălați-vă fața și aplicați un toner pentru a elimina resturile rămase. Lăsați tonerul să se usuce și aplicați un hidratant ca ultim pas.

Pin