Cum Să Luați Vitamina C Și E Pentru Tratarea Celulitei

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Cum să luați vitamina C și E pentru a trata celulita. Celulita infecțioasă a pielii este aproape întotdeauna tratată cu antibiotice, dar terapii alternative, cum ar fi vitaminele C și E, pot fi de ajutor în tratamentul afecțiunii. Utilizarea vitaminei C și E pentru tratarea celulitei

Pasul 1

Luați 1.000 de miligrame de vitamina C de două până la trei ori pe zi, în timp ce suferiți de celulită îmbunătăți sistemul imunitar și promovează vindecarea pielii. Consumați 400 până la 899 UI (unități de imunizare) pe zi de vitamina E. Vitamina E se presupune că ajută la vindecarea pielii, precum și sănătatea sa generală. Puteți folosi motorul de căutare de pe site-ul oficial al Vitamin Shoppe, precum și de pe site-ul ABCVitaminsLife pentru a găsi consumabile de vitaminele C și E.

Pasul 2

Creșteți consumul de alimente bogate în vitamina C pentru a ajuta la tratarea celulitei. Astfel de alimente includ fructe citrice, broccoli și ardei. Gustați pe portocale și grapefruit în după-amiaza și adăugați broccoli crud și o varietate de ardei colorați la salatele de seară pentru a vă ajuta să obțineți suplimentar vitamina C.

Pasul 3

Consumați alimente bogate în vitamina E pentru a ajuta la tratarea celulită. Mananca cereale dimineata fortificate cu vitamina E pentru a obtine mai mult din aceasta substanta importanta. De asemenea, mâncați legume cu frunze verzi în fiecare zi în timp ce suferiți de celulită. Luați nuci pentru a lucra cu dumneavoastră pentru o gustare bogată în vitamina E, care poate crește puterea naturală de vindecare.

Pasul 4

Aplicați vitaminelor C și E prin utilizarea produselor de îngrijire a pielii. Doar aplicați produse după ce celulita este vindecată și cu permisiunea medicului dumneavoastră. Aplicarea acestor vitamine după o perioadă de celulită va ajuta la vindecarea pielii și se crede că ajută la prevenirea infecțiilor recurente. Încercați Jason 70% Certified Organic Aloe Vera Crème disponibil pe site-ul Web al companiei, deoarece conține vitamine, precum și aloe vera și alte hidratante (vezi Resursele de mai jos)

Pasul 5

Tratarea celulitei numai cu vitaminele C și E în asociere cu antibiotice prescrise. Spuneți medicului dumneavoastră despre vitaminele suplimentare (atât în ​​forme naturale cât și sintetice) pe care le luați.

Pin