Moda Pentru Femei Vârsta 50

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Până la vârsta de 50 de ani, aveți mai multă înțelepciune, experiențe de viață și un sentiment mai bun al stilului personal decât ați avut vreodată. Obiectivul în alegerea unui dulap la 50 de ani este să găsești hainele care reflectă personalitatea ta și să-ți faci figura în timp ce nu rupe banca. La vârsta de 50 de ani, probabil că va trebui să ignori revistele de modă și anumite magazine care acoperă în principal persoanele de 20 de ani. Cu toate acestea, există multe modalități de a menține o privire care este veșnică, modernă și complet de tine.

credit: Ralf Nau / Lifesize / Getty Images Femeia se imbraca

Lucruri de evitat

credit: Jupiterimages / Comstock / Getty Imagini Femeile care vorbesc la petrecere

Nu purtați nimic deasupra genunchiului; fustele mici și hainele strânse vă pot face să pariți că încercați prea mult pentru a vă revendica tinerețea. Evitați hainele care seamănă cu saci fără formă. Imprimeurile florale mici și modelele cutezate nu mănâncă multe femei de 50 de ani. De asemenea, nu sunt detalii cum ar fi lenjerie, butoane excesive și paiete. Pentru cei de 50 de ani, gâtul și zona superioară a bratului vă pot expune vârsta mai mult decât alte zone. Încercați să nu expuneți aceste zone sau să le atrageți atenția. Evitați hainele strălucitoare și ostentative. Stilul minimalist și simplu merge într-un mod foarte lung.

Tendințe

credit: Aidon / Photodisc / Getty Images Femeie care merge la lucru

Știi că tendințele vin și pleacă, dar personalitatea ta este distinctă și constantă. Orice tendință poate fi modificată pentru a se potrivi cu nevoile dvs. și nu trebuie niciodată să dați în noțiuni populare că un costum sexy este unul care este dezvăluitor. Sofisticarea clasică nu iese niciodată în stil. Alegeți materiale care sunt confortabile, dar arata în mod natural chic, cum ar fi mătasea, cașmirul și pielea. Culorile urbane care sunt potrivite pentru o varietate de situații sociale și profesionale includ șampanie, fildeș, vin, ciocolată și prune. Acestea sunt culori întunecate și bogate, care vor depăși orice tendință trecătoare. Alegeți o geantă de mână cu dimensiuni adecvate, pe care o puteți ține sub armpita. Nu doriți să fie prea mare sau vă va umple tinuta și vă va simți greoi. Alegeți o geantă de mână care vă îmbogățește starea de spirit într-o culoare strălucitoare, de culoare galbenă sau roșie, sau una care prezintă un model interesant. Utilizați accesoriile în moduri noi și interesante. Întoarceți un colier lung într-o curea sau decorați o pălărie cu un cui sau o broșă.

Credință fără vârstă

: Digital Vision./Digital Vision / Getty Images Femeia culcat cu soțul pe canapea

aspectul cel mai flexibil și durabil. Cumpărați haine negre și albe; acestea sunt capse utile în orice dulap. Compliment haine negre și albe cu culori elegante, cum ar fi roșu, gri, kaki și cămilă. Alegeți hainele care produc contururi clasice și evitați hainele excesiv de uzate. Hainele clasice pe care ar trebui să le căutați sunt jachetele de păpădie, hainele de șanțuri, cămășile de bluză și blugii potriviți. Alegeți îmbrăcămintea care este frumoasă în minimalismul și funcția sa. (În general, stați departe de îmbrăcăminte cu modele complicate, o mulțime de culori și detalii distragătoare, cum ar fi bibelouri și butoane.) Nu vă sacrificați niciodată confortul; purtați țesături ușoare, mai degrabă decât îmbrăcăminte etanșă la piele și alegeți pantofi ușori și relaxanți. Păstrați o atitudine tânără despre viață și se va reflecta în aspectul dvs.

Pin