Moduri Simple De Reducere A Consumului De Zahăr

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Chiar dacă nu consumați alimente nesănătoase toată ziua, este probabil să consumați zahăr adăugat fără să-l realizați. Excesul de zahăr se ascunde în alimente neașteptate, aparent "sănătoase", cum ar fi barurile de proteine ​​și ceaiul verde îmbuteliat. Și din moment ce zahărul este foarte captivant, cel mai bine este să-ți reduci aportul dacă vrei să preia controlul asupra poftelor dulciurilor din mijlocul după-amiezii - sau doar să-ți îmbunătățești sănătatea. Reducerea cantității de zahăr din dieta dvs. poate părea o sarcină dificilă, dar este posibilă în totalitate. Iată câteva modalități simple de reducere a consumului de zahăr:

credit: LemonTreeImages / iStock / GettyImages

Găsiți un înlocuitor mai sănătos

Nu spunem că ar trebui să tăiați zahărul în totalitate, dar dacă găsiți înlocuitori au beneficii mai profunde pentru sănătate (deoarece zahăr din trestie are zero), faci dreptatea corpului tău. Încercați să încorporați miere locală brută în ceaiul dvs., care poate ajuta la stimularea imunității și la combaterea alergiilor sezoniere. Și în loc să folosiți zahăr din trestie de zahăr atunci când coaceți, sub pentru nectar de agave, care are un indice glicemic super scăzut (ceea ce înseamnă că durează mai mult corpul tău să o proceseze - un lucru bun!)

. Cel mai simplu loc pentru a începe să taie înapoi aportul de zahăr este în băuturile tale. Zahărul este adăugat în băuturi pe care nu le-ați aștepta niciodată, cum ar fi un ceai ventilator aparent sănătos. Atunci când comandați ceai de la un magazin de cafea, cereți-l întotdeauna "neîndulcit" - de obicei, ceaiurile cu gheață vin standard cu sirop de trestie, dar puteți adăuga mereu stevia sau puțină miere pe cont propriu! Iar aceasta ar putea părea evidentă, dar ștergeți orice sare zaharoasă - dacă doriți poftă de mâncare, încercați o apă strălucitoare cu o lingură de lămâie în locul dvs.

Verificați etichetele produselor alimentare

Adăugat zahăr merge cu multe nume, deci chiar dacă nu vedeți "zahăr granulat" pe o etichetă de nutriție, nu înseamnă că ești clar. Destul de mult se termină ceva în "ose" este un fel de zahăr adăugat - sucraloză, maltoză, fructoză. Oh, și cu siguranță evita siropul de fructoză de porumb ridicat - dacă numele însuși te face suspect, ar trebui cu siguranță! Odată ce începi să te uiți mai atent la etichete, îți dai seama cât de des se adaugă zahăr la lucruri. Cele mai comune ascunzișuri ale zahărului? Salata, condimente și sosuri

Adăugați un gust suplimentar

Când acele pofte de zahăr au atins greu (hei, se întâmplă celor mai buni dintre noi), încercați să adăugați o aromă suplimentară alimentelor în loc să ajungeți la zahăr. Extractul de vanilie, mirodenii cum ar fi scorțișoară și nucșoară, precum și mirosurile de citrice sunt toate modalități excelente de a adăuga dulceața alimentelor și băuturilor fără a fi nevoie să utilizați zahăr prelucrat. Ne place sa aromam latte de lapte de migdale cu un nucsoara si scortisoara - mmm! Și dacă preferați ceva mai dulce pentru micul dejun, încercați să adăugați extract de vanilie și scorțișoară în fulgi de ovăz, sau o cantitate de miere brută și zmeură de var la iaurtul dumneavoastră. Odată ce reduceți aportul de zahăr, veți fi surprinși să vedeți cât de repede vor dispărea poftele de zahăr.

Pin