Instrucțiuni De Scădere A Ceaiului

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Cei care beau ceai nu mai trebuie să aștepte ca apa să se încălzească în fierbător sau să cumpere obiecte speciale pentru a-și păstra frunzele de ceai. Aparatul de ceai Sunbeam Tea Drop seamănă cu un filtru de cafea, dar este proiectat să prepară ceai. Apa se încălzește și se scurge încet printr-un mecanism dublu-picurare, picurând ceaiul în timp ce merge. Această mașină face o întreagă oală de ceai, fără mizerie sau hassle.Instrucțiunile sunt clare și ușor de urmărit.

Se pot bea oale întregi de ceai în mașina dvs. de tăiere a ceaiului Sunbeam

Pasul 1

Deschideți vârful mașina și scoateți filtrul de bere în formă de fasole și coșul de bere sub el. Scoateți carafa

Pasul 2

Umpleți carafe cu apă rece (nu folosiți niciodată apă fierbinte sau caldă, ceaiul dumneavoastră va suferi). Se toarnă apa din carafă în rezervorul de pe spatele picăturii de ceai. Utilizați indicatorul de rezervă de pe partea laterală a aparatului pentru a adăuga suficientă cantitate de apă pentru cantitatea dorită de ceai.

Pasul 3

Așezați carafele în locul lor pe placa de încălzire. Umpleți filtrul de fierbere cu un ceainic sau o linguriță de frunze libere pe cești de ceai. Pentru ceaiurile din plante, dublează cantitatea pentru a obține puterea de ceai dorită. Plasați coșul și filtrul în interiorul aparatului și închideți capacul.

Pasul 4

Alegeți "puternic", "regulat" sau "ușoară" de la butoanele de pe partea frontală a aparatului. Cu cât berea este mai puternică, cu atât ceaiul va dura mai mult timp să bea. Alegeți "ușor" pentru ceaiurile din plante și albe. "Regular" funcționează bine pentru verde și Oolong. Puteți alege orice setare pentru negru, dar funcția "Strong" funcționează bine pentru ceaiurile de dimineață, cum ar fi micul dejun englezesc, irlandez sau scoțian.

Pasul 5

Așteptați până când mașina este finalizată. Pune-ți o ceașcă de ceai și îndulci cum vrei.

Pin