Cum Să Curățați Folii Lipicioase Din Bakeware De Silicon

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Bakeware-ul de silicon oferă o alternativă durabilă la batoanele vechi de brioșă de metal, torturi și tigăi. Se curăță de obicei cu ușurință și nu este predispus la reziduuri coapte, dar ocazional se poate dezvolta un film lipicios. Acest film nu este cauzat de silicon, ci de spray-ul de gătit pe care îl folosiți pentru a menține bunurile de coacere lipite. Puteți să o eliminați fără a deteriora siliconul, dar este mai bine să evitați problema încă de la început.

Credit: renvema / iStock / GettyImages Cum să curățați filmul lipicios din silicon Bakeware

[things_needed_1]

Reziduul lipicios și gras pe o tavă de silicon poate necesita o înmuiere îndelungată. Umpleți o chiuvetă cu apă caldă și adăugați o sticlă sau două de săpun de spălat vase pentru tăierea grăsimilor. Săpunul va ajuta la slăbirea vaselinului, astfel încât să puteți elimina reziduurile. Este posibil să trebuiască să înlocuiți apa și săpunul o dată sau de două ori înainte ca reziduul lipicios să fie complet șters. De asemenea, puteți spăla majoritatea recipientelor din silicon în mașina de spălat vase, dar este mai bine să îndepărtați cât mai mult reziduu posibil înainte de a face acest lucru.

Se curăță ușor

Detergenții abrazivi și tampoanele de spălare pot funcționa bine pentru a îndepărta reziduurile din biscuiții metalice va ruina tigălele de silicon. În schimb, utilizați o burete sau o cârpă pentru a curăța ușor reziduul după ce tigaia a înmuiat timp de 15 până la 30 de minute. Evitați răzuirea siliconului, deoarece acest lucru poate provoca abraziuni mici, care vă vor deteriora în permanență produsele de coacere.

Ștergeți sprayul

Sprayul de gătit Nonstick este cauza principală a unui reziduu lipicios, dar chiar și tigăile de silicon etichetate ca nonstick necesită un pic de grăsime . În loc de spray, acoperiți ușor interiorul tigaiei cu ulei de măsline sau legume. Pentru prăjituri și pâine, puteți, de asemenea, să presați o pulverizare ușoară de făină pe interiorul tăvii. Dupa coacere, spalati imediat biscuitii de silicon, astfel incat sa nu se formeze reziduuri lipicioase.

Pregatiti-va corect

Pregatirea noului dvs. bakeware de silicon inainte de utilizare poate ajuta la evitarea problemelor de reziduuri si a problemelor de curatare mai tarziu. Unele produse bakeware noi pot avea un proces detaliat de condimentare descris pe etichetă, pe care ar trebui să-l urmați. Dacă nu există instrucțiuni, spălați bine tigaia în apă cu săpun înainte de prima utilizare. După uscarea siliconului, periați-l cu ulei vegetal și apoi ștergeți excesul cu un prosop de hârtie.

Referințe

Seattle Times: Colorat, Versatil SiliconeWilton: Silcone Întrebări frecvente

Pin