Îmbunătățirea Stralucirii Pe Fața Mea

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Pielea ta este cel mai mare organ al corpului tău, cântărește între 6 și 9 lire sterline și acoperă aproximativ 2 metri pătrați. Îți păzește corpul împotriva bacteriilor și a virușilor și reglează temperatura corpului. Pielea ta poate dezvălui ceva despre sănătatea ta generală. Pielea strălucitoare este un semn bun pentru pielea sănătoasă. Pentru ca pielea ta să fie cea mai sănătoasă poate fi, ar trebui să-ți hrănești pielea cu substanțele nutritive de care ai nevoie din interior ca să fie sănătoasă și strălucitoare pentru anii următori.

Un hidratant formează o barieră protectoare,

Pasul 1

Protejați-vă pielea de soare. Razele dăunătoare ale soarelui distrug pielea, cauzând riduri, pete de vârstă și uscăciune. Expunerea poate duce chiar la cancer de piele. Utilizați o protecție solară cu spectru larg înainte de a ieși în soare. Aplicați unul preferabil cel puțin cu un SPF de 30. Utilizați o cantitate generoasă și aplicați din nou la fiecare două ore. Rețineți că razele solare sunt mai puternice la pranz, între orele 10:00 și 16:00

Pasul 2

Îndepărtați pielea și fața. O exfoliere delicată va scăpa de celulele moarte ale pielii. O acumulare de celule moarte ale pielii vă va face pielea aspra, uscată și plictisitoare. Aveți grijă să nu vă curățați pielea - tratați ușor pielea.

Pasul 3

Beți multă apă. Trupurile noastre sunt formate din 60% apă și aproximativ 83% din sângele nostru este apă. Apa va transporta nutrienti prin corpul vostru, va elimina toxinele si va va creste energia. Pielea ta este legată de starea de sănătate a corpului tău, așa că atunci când ești hidratat corect vei arăta și te vei simți mai bine.

Pasul 4

Mănâncă o dietă sănătoasă. Consumul de fructe, legume, cereale integrale și proteine ​​slabe poate duce la o piele mai sănătoasă. Nutrienții din fructe și legume furnizează elemente esențiale, cum ar fi vitaminele A, E și C, care joacă un rol important în îmbunătățirea strălucirii pielii sănătoase. Sporiți aportul de verdeață cu frunze, nuci, boabe întregi, morcovi, broccoli și ardei grași. Pielea este confecționată din proteine ​​și proteinele alimentare sunt necesare pentru o piele sănătoasă.

Pasul 5

Îndepărtați-vă pielea după ce vă faceți baie. Aplicând un hidratant imediat după ce vă spălați, captați apa și sigilii în umiditate. Este important să păstrați uleiul natural din piele. Deoarece scăldatul excesiv se va spăla, se vor lua dușuri mai scurte și se va spala ușor pielea. Îndepărtați-vă pielii în loc să frecați uscat pentru a lăsa o parte din umiditate din apă pentru a vă hidrata pielea

Pin