Cum Să Păstrați Bananele De La Bătăi

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Probabil că ați avut experiența de a cumpăra o grămadă de banane și de a avea niște păsări înainte de a obține o șansă de a le mânca. Uneori, unele din grămadă sunt verzi, iar altele produc deja pete maronii. Vestea bună este că prin separarea și depozitarea corectă a bananelor puteți reduce cantitatea de deșeuri cauzate de banane răsfăcute. Când faceți o achiziție, căutați bananele care sunt ferme și galbene, dar totuși aveți un pic de verde în partea de sus.

Păstrați-vă bananele de la stricăciune, păstrându-le în mod corespunzător

Pasul 1

Achiziționați un număr de banane pe care tu și familia ta le poți consuma în câteva zile. Dacă cumpărați prea multe banane, ele vor începe să se răsfețe înainte de a le mânca pe toate.

Pasul 2

Așezați-vă buchetul de banane în loc să le lăsați pe tejghea sau într-un castron. Partea bananei care atinge contorul se va maturiza mai repede decât restul, iar acest lucru poate provoca stricăciunea dacă este permis să stea prea mult timp.

Pasul 3

Înfășurați-vă bananele individuale în folie de plastic sau plasați-le într-o pungă de plastic. Forțați aerul din pungă pentru a încetini procesul de maturare.

Pasul 4

Păstrați bananele necoapte departe de cele deja coapte. Bananele îngroșate eliberează etilenă, un gaz care accelerează maturarea fructelor adiacente.

Pasul 5

Așezați bananele deja coapte în frigider. Acest lucru va împiedica maturarea și răsturnarea, deși piei poate deveni negru. Bananele sunt sigure și bune pentru a mânca, chiar dacă pielea se întunecă.

Pasul 6

Se curăță și se taie bananele maturate pe care nu le poți mânca într-o zi sau două și înghețați bucățile. Acest lucru va preveni deteriorarea, dar bananele dezghețate vor avea o consistență mai moale decât au făcut înainte de îngheț. Folosiți-le în piureuri sau pâine de banane.

Pin