Cum Să Deschizi O Cameră De Ceai

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Camerele de ceai sunt o alegere interesantă pentru cei care își doresc să-și deschidă propria afacere. Camerele pentru ceai sunt sărbătorite pentru recursul lor clasic, dar asta nu înseamnă că nu puteți oferi o cameră de ceai cu o întorsătură modernă. Aceste întreprinderi au un asemenea amplu atu pentru că sunt perfecte pentru evenimente speciale, prânzuri ocazionale sau întâlniri formale. Pentru a vă deschide camera proprie de ceai, va trebui să faceți o mulțime de cercetări și acest lucru vă va ajuta să creați o afacere interesantă și profitabilă.

Deschideți o sală de ceai

Pasul 1

Vizitați alte camere de ceai în zona dorită și notați meniul, decorul, prețurile și personalul. De asemenea, deveniți extrem de familiarizați cu produsul dvs. Trebuie să vă puteți oferi clienților ceva mai bun decât ceea ce sunt obișnuiți. Faceți-le ușor să vă aleagă asupra competiției.

Pasul 2

Alegeți-vă locația. Pentru a alege locația perfectă, luați în considerare nevoile clientelei alese. Doar pentru că începeți o afacere la 5 minute de propriul dvs. prag nu înseamnă că este convenabil pentru oricine altcineva sau are potențialul de profitabilitate alte zone oferă. Determinați costul spațiilor din diferite locații pentru a evalua ceea ce este rezonabil și pentru a decide ce vă puteți permite.

Pasul 3

Planificați-vă bugetul și nevoile. Listați toate cheltuielile, inclusiv costurile echipamentelor, costurile de chirie, costurile de personal și costurile de marketing pe lună. De asemenea, calculați-vă propriile cheltuieli personale în buget, suficient pentru a păstra un acoperiș peste cap și mâncare pe masă. Acest lucru vă va ajuta să determinați cât trebuie să plătiți pentru a renunța la profit și pentru a obține profit.

Pasul 4

Formulați un plan de afaceri bazat pe cercetarea și nevoile dvs. Cu informațiile de cercetare și bugetare pe care le-ați asamblat, întocmiți un plan de afaceri detaliat. Includeți obiectivul, obiectivele, specificațiile de proiectare, cheltuielile și alte aspecte ale afacerii dvs. Când vine vorba de începerea afacerii dvs., acest document va fi biblia voastră. Planificați planul de afaceri neașteptat. Veți cheltui probabil cheltuieli pe care nu le-ați fi putut anticipa.

Pasul 5

Luați în considerare opțiunile de finanțare. Vei avea nevoie de capital pentru a-ți scoate afacerea de la sol. Dacă nu vă puteți permite să plătiți totul din buzunar (și acest lucru este comun), vă recomandăm să luați împrumuturi pentru afacerea dvs. Suma de care aveți nevoie ar trebui să fie prezentată în planul dvs. de afaceri, dar va trebui să găsiți o bancă sau altă organizație de creditare pentru a obține capitalul inițial. Prietenii și membrii familiei pot fi o altă resursă financiară. Stabiliți-le obligațiunilor de plată așa cum ați face cu orice alt împrumut pentru a păstra relații sănătoase cu binefăcătorii dvs.

Pasul 6

Achiziționați echipamentul. Planul dvs. de afaceri ar trebui să enumere echipamentul de care aveți nevoie, cum ar fi cazane, cești, cuptoare, sobe, mașini de spălat vase și chiuvete. Cât de mult echipament aveți nevoie va depinde de cât de mult intenționați să oferiți. Planul dvs. de afaceri vă va ghida în această parte a procesului.

Pasul 7

Proiectați-vă spațiul. Camerele de ceai sunt cunoscute pentru stilul lor clasic. Nu contează ce estetică alegeți în mod specific (tradițional, antic, elegant, șic, șold și modern). Mai important este crearea unei atmosfere. Clienții dvs. vor plăti pentru această experiență. Țineți cont de acest lucru atunci când creați spațiul dvs.

Pasul 8

Închiriați un personal informat și politicos. Atât de mult deținerea unei săli de ceai înseamnă crearea unei ambianțe. Doriți oaspeților dvs. să vă simțiți confortabil, dar doriți, de asemenea, să îi faceți să se simtă ceva deosebit. Închiriați membrii personalului care vor fi informativi și îi vor face pe clienți să se simtă bine și apreciați.

Pasul 9

Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte ale deținerii unei mici afaceri, dar unul dintre cele mai uitate. Ia-ți clienții în ușă prin difuzarea de fluturași, difuzarea de reclame TV și radio și prin preluarea anunțurilor în ziare. Creați-vă creativitate cu ajutorul publicitar și oferiți stimulente pentru a încuraja oamenii să vină.

Pin