Numele De Fructe Și Legume Care Se Răsucește Repede

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

O dietă echilibrată de fructe și legume este necesară pentru unii oameni. Deoarece fructele și legumele se vor strica, adesea se pare că este un hassle pentru a păstra cantități mari de aceste alimente în jurul valorii de. Atunci când cumpărați fructe și legume, este important să mâncați cele mai rapide, în termen de trei zile de la achiziționarea lor.

Fructe și legume care strică repede ar trebui să fie consumate imediat după data achiziționării

Sparanghel

Asparagus este o legumă care are o reputație de răpire în decurs de două zile. Se recomandă să pregătiți sparanghelul la scurt timp după achiziționarea acestuia. Sparanghelul provine din Eurasia și a fost considerat o delicatesă de către romani, potrivit A 2 Z de Sănătate, Frumusețe și Fitness. Pe lângă faptul că este o sursă bună de acid folic, sparanghelul conține niveluri ridicate de calciu, magneziu și iod. Vitaminele A, C și E sunt, de asemenea, în asparagus.

Broccoli

Broccoli trebuie consumați în stare brută sau aburit în termen de 48 de ore de la cumpărare, pentru a elimina riscul de deteriorare. Broccoli este cunoscut pentru a fi bogat în calciu, vitamine, fier și magneziu. Vitaminele cele mai abundente în broccoli sunt A și C. Studiile au arătat că broccoli este una dintre cele mai eficiente alimente anticanceroase. Acest lucru se datorează faptului că are niveluri ridicate de indoli, sulforafan și beta-caroten, substanțe care inhibă probabilitatea tumorilor și promovează enzimele de combatere a cancerului.

Bananele

Bananele se vor strica repede, adesea în termen de trei zile de la cumpărare. Banana este cel mai popular fruct importat din lume. Jumătate din producția mondială de banane provine din țările Braziliei și Indiei. Bananele sunt remarcabil de scăzute în calorii. O banană mică, de aproximativ șase centimetri, are aproximativ 75 de calorii, în timp ce o banană mai mare, nouă centimetri, are aproximativ 145 de calorii.

Căpșuni

Căpșunile, singurele fructe cu semințe în exterior, mâncate sau congelate în termen de 72 de ore de la cumpărare. Căpșunile au un conținut scăzut de calorii și un conținut scăzut de grăsimi, dar sunt bogate în vitamina C, acid folic și fibre. O căpșună mare are 10 calorii. O ceașcă de căpșuni conține 46 de calorii. Căpșunile de calitate sunt disponibile pe tot parcursul anului pentru cumpărare.

Pin