Îngrijire A Pielii Pentru Femei Peste 60 De Ani

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

O abordare bună pentru îngrijirea pielii pentru femeile de peste 60 de ani include păstrarea hidratată a feței, purtarea de protecție solară, exfolierea ocazională pentru a îndepărta celulele pielii moarte organismul hidratat consumând o mulțime de apă, nu fumând și exercitând în mod regulat.

Fragile Skin

Potrivit dr. Marilynn Syrett, medic și absolvent al Universității de Vest din Științele Sănătății mai vechi, pielea devine mai fragilă și mai uscată. Din cauza acestei fragilități, pielea poate fi deteriorată cu ușurință. Odată ce rănirea apare pe pielea noastră, dacă suntem mai în vârstă, este nevoie de mult mai mult timp pentru a ne recupera și vindeca pentru că nu reparăm cât de repede am făcut odată. Pielea mai veche are nevoie de mai mult hidratant. Utilizați creme, loțiuni și diverse produse care sunt destinate în special pentru pielea mai veche. Pentru că pielea ta nu este la fel de inimă ca atunci, folosiți o curățare ușoară pentru a vă spăla fața și, dacă exfoliți, să fie blândă.

Retinoide

Îngrijirea dvs. trebuie să conțină retinoizi și antioxidanți (cum ar fi vitaminele E și C 9) Retinoidul este vitamina A și aplicarea pe piele a vitaminei A va întări fibrele de colagen și va contribui la lupta împotriva pielii înțepenite. Retinoidele au, de asemenea, proprietăți de exfoliere, care ne ajută să îndepărtăm celulele moarte, uscate ale pielii care ne fac să arătăm mai în vârstă și mai obosiți decât noi cu adevărat.

Vitamina E, acidul hidroxidic alfa

Aplicați vitamina E pe piele. Poate reduce inflamația (înroșirea și umflarea) și va face pielea mai plictisitoare și se va simți mult mai moale. Un pariu bun este un produs care conține alfa hidroxi acizi, deoarece acizii îmbunătățesc textura și tonul îmbătrânirii pielii și ajută la diminuarea aspectului liniilor fine și a ridurilor. Pe măsură ce îmbătrânim, porii noștri cresc. Alfa hidroxi acizi ajuta la reducerea semnele acestor pori mari. Păstrarea feței curate este, de asemenea, foarte importantă.

Kinetin

Kinetin (N-6 furfuryladenină) întârzie îmbătrânirea celulelor. Unele femei au pielea sensibila si nu pot tolera retinoizii, astfel incat aceasta abordare ofera o alternativa pentru cei care au nevoie de o potiune mai grea.

Acidul glicolic, cuprul

Potrivit Womens-health.health-cares.net ), acidul glicolic este cel mai bun atunci când vine vorba de produsele alfa hidroxiac, deoarece declanșează producția de colagen, care prăbușește celulele și suprafața pământului, făcând ridurile mai puțin vizibile. Peptidele de cupru sunt o descoperire recentă în lumea îngrijirii pielii. Cuprul calmează natural pielea și reduce liniile și ridurile.

Mănâncă o dietă echilibrată

Îți tratezi pielea din afară. Mâncați o dietă echilibrată și luați un supliment zilnic pentru a vă asigura că obțineți vitaminele și mineralele esențiale necesare pentru menținerea sănătății pielii dvs.

Referințe

Stayhotskincare.orgWomens-health.health-cares.net

Pin