Vinuri De Trandafiri

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Vinul rosu este un vin dulce, uscat, de culoare roz, produs din soiuri de struguri rosii. Este popular în țări precum Spania și Italia. Vinul de trandafiri este cel mai potrivit pentru condiții meteo mai calde și este foarte versatil atunci când vine vorba de împerecherea alimentelor

Vinul roșu poate fi asociat cu o mare varietate de alimente

Carne

Când se analizează ce fel de carne doriți pentru a împerechea cu un pahar de vin roșu, căutați frigiderul pentru carnea bogată în condimente și de origine italiană, cum ar fi pancetta și prosciutto. De asemenea, poți să împerechezi vinul de trandafir cu cârnați italieni gătite și condimentate sau felii subțiri de șuncă coaptă pe o baghetă prăjită. Pentru ca carnea slaba sa se combine cu vinul, luati in considerare felii de pui si fructe de mare, cum ar fi crabul, mahi mahi, tonul la gratar sau pastravul afumat.

Brânzeturi

Brânza și vinul sunt două elemente populare care sunt asociate în mod obișnuit tratament special. Vinul de vin rosu poate fi asociat cu o mare varietate de brânzeturi și ceea ce decideți să consumați împreună cu vinul depinde de preferințele dvs. personale. Vinul roșu merge bine cu brânzeturi în formă de cremă, cum ar fi blanca de brânză și brânză de vaci. Unele brânzeturi în stil tare, care se bucură bine de vinul de trandafir, sunt Asiago și Parmezan, care se pot coace pe felii de pâine sau se mănâncă direct cu vinul. Fructe și legume

Pentru o brichetă mai ușoară, încercați să preparați brânzeturi semi-tari și moi, inclusiv fontina, elvețian, brie și camembert, care pot fi servite cu biscuiți, cârnați de vară sau felii de pâine. asocierea vinului dvs. de trandafir cu fructe și legume proaspete. Puteți face o salată folosind verdeață cu frunze, avocado, roșii proaspete, morcovi și tofu pentru a vă bucura alături de vinul dvs. Poți de asemenea să faci ardei umpluți, coapte, cartofi dulci și varză roșie. Unele fructe care completează dulceața vinului roșu includ merele, boabele proaspete și piersicile. Bucurați-vă de aceste fructe ca un fel de mâncare cu vinul sau ca un desert sănătos.

Bucătăria străină

Există mai multe tipuri de preparate din bucătăria străină care se împerechează bine cu un pahar de vin roșu. Unele feluri de mâncare în stil asiatic pe care le puteți savura cu vinul dvs. includ carnea de porc din carne de porc chinezesc, chow distracție și rulouri de ou. Mâncărurile mexicane, cum ar fi chips-urile și salsa, enchiladas de pui și tamales de pui, se îmbină bine și cu vinul de trandafir. Bucătăria indiană care include samosas, pakoras și tandoori pui sau pește este, de asemenea, un companion acceptabil pentru vinul de trandafir.

Pin