Cum Să Faci Lumânări Cu Ulei De Masaj

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

O lumânare de ulei de masaj este de fapt o lumanare de soia care a adăugat uleiuri esențiale și alte produse, ceea ce îl face util pentru piele. Lumanari de ulei de masaj au mai multe scopuri. Nu numai că sunt plăcute din punct de vedere estetic, dar pot fi folosite și pentru loțiuni de bază sau pentru un ingredient de masaj unic. Lumânările creează adesea o anumită atmosferă, oferind lumină slabă și mirosuri parfumate, iar lumânările de masaj pot fi utilizate efectiv pe corp. Lumanari cu ulei de masaj pot fi introduse chiar și în practicile de terapie cu masaj. Pur și simplu asigurați-vă că clientul dvs. este confortabil cu această practică înainte de a le folosi.

Fotografie oferită de Jacki Erickson

Pasul 1

Asamblați-vă ingredientele. Pentru o lumânare de bază de soia cumpărați următoarele ingrediente: ceară de soia, staniu de lumânare, fitilul, ulei vegetal lichid și ulei esențial. Alegeți ceara de soia special pentru că alte tipuri de ceară pot arde pielea. Alegeți cutii conform dimensiunilor lumanarilor pe care doriți să le faceți. Apoi asigurați-vă că ați achiziționat suficientă ceară de soia pentru fiecare recipient. Pentru acest exemplu vom folosi 4 uncii de ceară de soia pe lumanare.

Pasul 2

Măsurați 4 uncii de ceară de soia și aproximativ 1 uncie de ulei vegetal. Uleiul de migdale este o opțiune pentru alegerea uleiului. Apoi amestecați cele două împreună.

Pasul 3

Așezați amestecul în cuptorul cu microunde. Înainte de încălzire, asigurați-vă că ceara și uleiul se află într-un recipient sigur pentru căldură. Cuptor cu microunde în intervale de 40 de secunde până când combinația sa topit.

Pasul 4

Adăugați o cantitate mică de ulei esențial pe care îl alegeți. Uleiurile esențiale sunt arome concentrate, prin urmare adăugați doar o picătură sau o jumătate de linguriță de lămâie. Se amestecă bine.

Pasul 5

Se lasă amestecul să se răcească ușor, apoi se toarnă în staniu. Puneți fitilul în centrul luminii și lăsați-l să se întărească.

Pasul 6

Luați în considerare posibilitățile. Lumânările de masaj pot fi salvate pentru uz personal și, de asemenea, fac cadouri minunate. Etichetele de casă pot fi create cu diferite mirosuri și instrucțiuni de utilizare.

Pasul 7

Înregistrați-vă când sunteți gata. Când decideți să vă ardeți lumânarea, lăsați ceara să se răcească puțin (după ardere) și scoateți-o din lumânare. Poate fi aplicată pe piele ca o loțiune de încălzire sau ca o substanță pentru masaj. Puteți arde o parte din lumânare sau întregul lucru pentru a fi folosit pe piele.

Pin