Cum Să Folosești Curcuma Pe Fața

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

De secole în India, o mască facială făcută cu turmeric a fost aplicată pe fața unei mireasă înainte de nuntă pentru a-și face pielea radiantă. Turmeric este, de asemenea, folosit pentru a ajuta la vindecarea acnee, lumina și străluci pielea și lupta pete vârstă. Este destul de simplu să-ți faci propria mască de facială turmerică, folosind ingrediente care sunt ușor disponibile. Dacă se utilizează săptămânal, această mască ar trebui să producă rezultate pozitive.

Curățați temeinic fața și gâtul cu apă caldă. Îndepărtați toate produsele cosmetice, machiajul și loțiunile. Dacă este necesar, utilizați un săpun delicat. Îndepărtați-vă pielea după terminare.

Se amestecă o lingurită de pulbere de curcumă într-o cantitate mică de ulei de nucă de cocos. Se amestecă până se formează o pastă netedă.

Aplicați pasta de turmeric pe fața și pe gât. Tăiați ușor, începând de la frunte. Asigurați-vă că mențineți amestecul departe de ochii dvs.

Întindeți-vă și odihniți-vă timp de 20 de minute. Utilizați acest timp pentru a elimina gândurile stresante din mintea dvs. și relaxați-vă. Poate doriți să ascultați muzică, dar oricum, încercați să faceți acest timp neîntrerupt.

Spălați masca cu apă caldă. Odată ce fața este curată, stropiți-o cu apă rece pentru a închide porii. Uscați-l ușor cu un prosop curat.

Aplicați un hidratant pe fața dumneavoastră. Crema de hidratare vă va ajuta să continuați să absorbiți curcuma.

Pin